Torrent alça la veu contra la violència de gènere

Després de la lectura del manifest contra la violència de gènere i els tres minuts de silenci d’aquest matí, els actes en commemoració del 25 N conclouran aquesta vesprada amb la marxa reivindicativa contra la violència de gènere

L’Ajuntament de Torrent ha celebrat aquest matí l’acte institucional en commemoració del ‘Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona’ en la plaça Bisbe Benlloch. Primerament, la regidora d’Igualtat, Marina Olivares, ha llegit el manifest contra la violència de gènere al costat de les presidentes de les associacions de la ciutat i, tot seguit, s’han guardat tres minuts de silenci en honor a les víctimes.

“Hui és un dia per a alçar la veu i fer que ens escolten. Un dia per a reclamar més drets. Un dia per a reivindicar un esforç major de tota la societat. Un dia perquè ressone el nostre missatge: ni una més”, declara la regidora d’Igualtat Marina Olivares.

Els actes del 25 N conclouran aquesta vesprada amb la marxa reivindicativa de la ciutat de Torrent contra la violència de gènere, que eixirà a les 19:00h des de la plaça de la Unió Musical fins a finalitzar en la plaça Bisbe Benlloch, on tindrà lloc l’emotiu homenatge a les víctimes.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.