Torrent celebra una nova edició de la 10k i la Mitjana Marató

WhatsApp Image 2022-05-09 at 15.40.08 (1)

Les proves van donar el tret d’eixida al Circuit de Carreras de la Diputació

Ahir va tindre lloc la celebració de la Mitjana Marató i la 10k de Torrent, un dels esdeveniments esportius més esperats pels torrentinos i torrentinas que, a més de ser una referència en el panorama, enguany va donar el tret d’eixida al Circuit de Carreras de la Diputació de València. El Parc Central va acollir l’eixida i la meta de tots dos recorreguts, que en aquesta nova edició van discórrer per l’horta torrentina, l’urbs i el Vedat, oferint a les persones participants una mostra del variat patrimoni del municipi
Així, en la 10k es van imposar Hassane Ahouchar, amb un temps de 30:39, i Laura Castellano, amb una marca de 37:03; mentre que en la Mitjana Marató es van fer amb la victòria Aitor Tortosa, amb un registre de 01.14:37, i Cristina de la Torre, 01.31:45.

La regidora d’Esports, Susi Ferrer ha volgut agrair “la participació de tots els corredors i corredores, que contribueixen a fer més grans les proves amb el seu excel·lent acompliment i implicació”. L’edil també ha destacat “l’increïble treball de la gent que ha fet possible, un any més, la celebració de les nostres carreres”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia