Torrent comença a treballar al costat de la RACV

Torrent comença a treballar al costat de la RACV per al foment de la cultura i la llengua Valenciana

La Regidor de Política, M. Ángeles Lerma, s’ha reunit amb José Luis Manglano de Mas. Degà de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV) per a estudiar possibles línies d’actuació conjunta.

Des de la Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament de Torrent, dirigida per M. Ángeles Lerma, s’ha mantingut una reunió de treball amb José Luis Manglano de Mas, degà de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV). La trobada ha tingut lloc en la seu de la RACV, situada al carrer de les Avellanes,de València. Amb l’objectiu de començar a treballar sobre possibles vies de col·laboració per a impulsar la cultura i llengua valenciana a la ciutat.

Amb esta reunió, el consistori demostra el seu interés a establir un full de ruta conjunt que permeta desenvolupar projectes i activitats enfocats en el foment i la promoció de la cultura valenciana. En este sentit, s’han identificat diverses àrees de col·laboració potencial, incloent-hi iniciatives educatives, culturals i lingüístiques.

M. Ángeles Lerma, regidora de Política Lingüística, ha volgut destacar la importància d’esta reunió com “una primera presa de contacte per a estudiar maneres de treballar de manera conjunta amb esta institució, donant visibilitat a la nostra llengua i cultura. Una trobada en el qual hem posat en marxa una sèrie de projectes que veuran la llum en els pròxims mesos”.

Totes dues parts s’han compromés a continuar treballant de manera coordinada per a definir i posar en marxa estos projectes que es veuran materialitzats al llarg de 2024. Iniciatives que tenen com a objectiu contribuir amb l’enriquiment cultural de Torrent.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.