Torrent comptarà amb una nova estació d’ITV que substituirà la de Riba-roja

La Societat Valenciana d’Inspecció de Vehicles signa amb l’Ajuntament de Torrent un protocol d’intencions per construir una nova estació d’ITV.

El document estableix que el consistori es compromet a tramitar la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana per posar a disposició de l’empresa pública una parcel·la de terreny en què la SITVAL construirà i posarà en funcionament la nova estació per a la inspecció tècnica de vehicles.

Des de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, han avançat que la nova estació serà una realitat abans que acabe la present legislatura i substituirà l’estació situada a Riba-roja, la tercera en importància a la Comunitat Valenciana amb 100.000 inspeccions anuals. 

Montes ha assenyalat a més que la nova estació aspira a acabar amb les llistes d’espera i la falta de cites, per a la qual cosa la Conselleria reforçarà la plantilla de cara als mesos d’estiu, quan es produeixen el 60% de les revisions. 

Per la seua banda, l’alcaldessa de Torrent, Amparo Folgado, ha avançat que la nova estació serà accessible des de l’AP7 i l’autovia de Torrent i respondrà als problemes de la ciutadania.

Folgado ha agraït la voluntat política del Consell de Carlos Mazón de fer realitat la nova estació per a Torrent, però també per a la comarca i per a tota aquella persona que vulga fer-ne ús.

La parcel·la, de vora 7.000 metres quadrats està situada al carrer Paret Decantada número 13 del Sector 1 Mas del Jutge. Aquest espai està ara qualificat com a zona verda-jardí i, per tant, l’Ajuntament de Torrent haurà de tramitar la modificació que la faça compatible amb el servei públic que pretén prestar SITVAL.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.