Torrent diu no a la violència contra les dones

La jornada de hui ha estat marcada per l’emotiu acte en memòria de les víctimes

La campanya impulsada per la regidoria d’Igualtat segueix el seu curs i, després de les activitats realitzades dilluns passat, hui s’ha guardat un emotiu minut de silenci, a la porta de l’Ajuntament, en memòria de les dones i menors assassinades. A més, durant l’acte, els noms de cadascuna de les víctimes es podien llegir en la pantalla disposada en la façana de l’edifici consistorial. També s’han repartit un total de 2.000 màscares llavables amb el lema “Torrent diu no a la violència contra les dones”.
Enguany han mort 41 dones i 3 menors. No podem oblidar la violència masclista, això també és una pandèmia que hem de combatre. Per això, hem d’involucrar a la població en la mesura que les circumstàncies ho permeten >> ha explicat la regidora d’Igualtat, Marina Olivares, durant la roda de premsa celebrada en el Saló de Plens de l’Ajuntament. Tot seguit, Olivares també ha destacat << la important labor que s’està fent aquesta setmana en els col·legis per a conscienciar i sensibilitzar als més joves>>.
Igualment, en la roda de premsa s’ha fet un repàs de les activitats celebrades durant dilluns passat –centrades en el repartiment de material didàctic i divulgatiu-, hui i les que tindran lloc divendres que ve –entre les que destaca el webinar de la sociòloga. docent i formadora en qüestions de gènere, Carmen Ruíz Repullo-.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.