Torrent es prepara per a la XXVIII edició de la Llegua Urbana

L’eixida de la carrera tindrà lloc el pròxim 1 de juliol, a les 22h, en la plaça de les Corts Valencianes, des d’on s’iniciarà el tradicional recorregut de cinc quilòmetres

Les persones participants hauran d’aportar un 1kg d’aliments de llarga duració en el moment de recollir el dorsal, que seran destinats al punt d’aliments

La ciutat de Torrent es prepara per a la XXVIII edició de la Llegua Urbana, la carrera solidària impulsada per la Fundació Esportiva Municipal, que enguany tornarà a celebrar-se de manera nocturna el pròxim dia 1 de juliol. Així, l’eixida tindrà lloc a les 22h en la plaça de les Corts Valencianes, des d’on s’iniciarà el tradicional recorregut de cinc quilòmetres.

Per a participar en la prova els corredors hauran d’aportar un 1kg d’aliments de llarga duració en el moment de recollir el dorsal, que seran destinats al punt d’aliments. Cal destacar que en l’edició de 2019, l’última celebrada de manera presencial, van participar al voltant de 700 persones, aconseguint recaptar fins a 1.000 kg de menjar.

“La Llegua Urbana és una cita imprescindible dins del calendari esportiu de la ciutat des de fa molts anys”, explica la regidora d’Esports, Susi Ferrer, qui també remarca “el caràcter solidari de la carrera que, a més de contribuir a promocionar l’esport i un model de vida saludable, també demostra el compromís i la solidaritat de la ciutadania de Torrent”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.