Torrent i IDEA’T impulsen el programa d’inserció laboral ‘En direcció a l’èxit’

Aquesta iniciativa compta amb una formació teòrica ajustada a les demandes del mercat laboral, pràctiques en empreses, un taller d’habilitats per a la cerca d’ocupació i tutories individuals

Les persones participants han de tindre entre 18 i 65 anys i estar empadronades en Torrent

L’Ajuntament de Torrent i l’empresa municipal IDEA’T impulsen el programa d’inserció laboral, ‘En direcció a l’èxit’. L’objectiu del qual és millorar l’ocupabilitat de les persones participants a través d’una formació teòrica ajustada a les demandes del mercat laboral.

Aquesta iniciativa s’emmarca en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI). I es dirigeix a persones d’entre 18 i 65 anys, empadronades a Torrent. Amb especial atenció a col·lectius vulnerables en l’àmbit laboral. Com a joves, dones, parats de llarga duració, majors de 45 anys, persones en risc d’exclusió social o immigrants.

El projecte està compost per 6 itineraris diferents, amb 15 participants per bloc, i comprén les següents matèries: Operacions bàsiques de cuina,

Arranjaments de peces i articles tèxtils

Muntatge d’instal·lacions electrotècniques

Serveis auxiliars d’estètica

Serveis de control de plaga i atenció sociosanitària en institucions

Pràctiques en empreses

Cal destacar que a aquesta formació teòrica se li sumaran pràctiques en empreses, un taller d’habilitats per a la cerca d’ocupació i tutories individuals per als i les participants.

El termini d’inscripció estarà obert fins al pròxim 23 de maig de 2023. En la web municipal de l’Ajuntament de Torrent (www.torrent.es). On també es pot consultar les bases del programa. Igualment, es pot realitzar la inscripció de manera presencial en les oficines d’IDEA’T (C/ València, 42), de dilluns a divendres en horari de 9 a 14h.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.