Torrent inicia el Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València

La vint-i-quatrena edició del Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València s’ha iniciat passat diumenge a L’Horta Sud. Amb la 10k Ciutat de Torrent, i es prolongarà fins al dissabte 14 d’octubre. Data en què es correrà la primera 10k Vall de Segó, al Camp de Morvedre. La competició impulsada per l’àrea provincial d’Esports consta d’un total de 13 proves, entre elles dues 15k i una mitjana marató.

La VIII Carrera 10K Ciutat de Torrent d’ahir diumenge 14 de maig de 2023 va transcórrer per un circuit urbà amb una distància de 10.000 m. Amb eixida i meta en Parc Central – Ciutat de l’Esport.

El guanyador de la prova en categoria masculina, Juan Gimeno, feia una valoració de la jornada viscuda.

La guanyadora en la categoria femenina, Nazaret Asensio destaca la dificultat del circuit que s’ha realitzar en aquest inici de les Carreres Populars

Molt dels participants de la VIII Carrera 10K Ciutat de Torrent han destacat la bona climatologia de la jornada. Però també la duresa de la prova i la satisfacció d’haver participat.

El circuit provincial de running viatjarà el dissabte 20 de maig a amb la vintena edició de la 15k Vila de Massamagrell. Al juny hi ha programades dues proves, i una de les clàssiques de la competició, la 54a Volta a Peu de Sedaví, prevista per al dissabte 24.

El mes de juliol s’iniciarà amb la vintena edició de la 10k de Godella (dissabte 1) i finalitzarà el dissabte 29 amb una altra de les clàssiques, la trigesimonovena Volta a Peu de L’Eliana, al Camp de Túria.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.