Torrent marxa per la igualtat en el Dia Internacional de les Dones

Al voltant de 1.000 persones han participat en la marxa reivindicativa del 8 de març. Que ha recorregut els carrers de la ciutat des de la plaça de la Unió Musical fins a l’Àgora de Parc Central

La XXXVII Setmana dels Dons de Torrent ha posat el fermall d’or hui, 8 de març. Amb la marxa del Dia Internacional de les Dones en reivindicació del seu paper actiu en la societat i de la igualtat d’oportunitat. Sense que existisca discriminació per raó de sexe i gènere. Al voltant de mil torrentinas i torrentinos han participat en l’acte. Que ha recorregut els carrers de la ciutat des de la plaça Unió Musical fins a l’Àgora de Parc Central al ritme dels missatges i lemes reivindicatius llançats per la multitud. Una vegada allí, les persones assistents han gaudit d’una paella i d’actuacions musicals en directe. Com a colofó a la intensa setmana d’activitats impulsada des de Casa de la Dona.

“Com cada any, hem tancat la Setmana dels Dons de Torrent marxant amb les nostres veïnes i veïns per a posar en valor la figura de la dona i destacar el seu rol en la societat. Hui, 8 de març, centenars de torrentinas i torrentinos hem alçat la veu per a reivindicar un món millor, més just i igual”.

Destaca la regidora d’Igualtat, Marina Olivar. Qui també ha afegit que “des de l’Ajuntament de Torrent i la Casa de la Dona volem agrair als habitants de la ciutat la seua participació en les activitats que hem premarró, ja que han fet d’aquesta setmana tot un èxit. Gràcies”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.