Torrent presenta un servei d’activitats extraescolars en el Parc Central

5130_ajuntament-torrent (2)

Les activitats seran de dilluns a divendres, en dos torns de 17-18:30h i de 19h-20:30h, i inclouran diverses temàtiques i exercicis

La setmana que ve serà de portes obertes, mentre que, a partir de la setmana següent, serà necessari inscriure’s en el programa i reservar plaça

L’Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb el Grup Didàctic, impulsa un servei d’activitats extraescolars en el Parc Central de Torrent orientat als més xicotets de la ciutat, que es realitzarà de dilluns a divendres, en dos torns de 17h a 18:30h i de 19h a 20:30h.

Així, la setmana que ve serà de portes obertes i els xiquets i xiquetes podran participar en aquestes lliurement; mentre que, a partir de la setmana següent, s’hauran d’inscriure en el programa per a reservar plaça, ja que les activitats tindran un límit de 20 persones. Així mateix, cal destacar que aquestes activitats tindran lloc fins a l’última setmana de juliol.


“La intenció és ajudar els xiquets i xiquetes a desenvolupar les seues capacitats en diversos camps d’una manera entretinguda i amena, perquè aprenguen alhora que es diverteixen”, desacata la regidora d’Educació, Patricia Sáez.


D’aquesta manera, els dilluns seran d’exercicis creatius, els dimarts de ball modern, els dimecres seran el dia del taller de ciències, els dijous de l’escriptura creativa i, finalment, els divendres es realitzaran jocs de taula.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia