Torrent realitzarà un Flashmob i una Masterclass de fitnes flamenc per a commemorar el Dia del Flamenc

Dissabte que ve 18 de novembre, la ciutat de Torrent vibrarà amb la passió i l’art flamenc amb un emocionant Flashmob de FitFlamc. Que tindrà lloc a les 12.30 hores en la Plaça Va unir Musical.

Encara que el Dia Internacional del Flamenc com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat es commemora oficialment el 16 de novembre. La ciutat ha decidit estendre aquesta activitat a la fi de setmana, per a una major participació.

La iniciativa, organitzada per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Torrent, compta amb la col·laboració de la reconeguda acadèmia Zarío i diverses associacions de la ciutat.

María Fernández, regidor de festes, ha afirmat que “El flamenc és una expressió artística que ens connecta amb les nostres arrels culturals i emocionals. Amb aquest flashmob, volem retre homenatge a aquesta forma d’art tan rica i apassionada, involucrant als torrentinos en una experiència diferent”.

La Plaça Va unir Musical serà l’escenari perfecte perquè els amants del flamenc i tots els ciutadans s’unisquen en aquesta celebració. S’espera que el flashmob, ple de color, música i ball. Capture l’essència del flamenc i cree un moment inoblidable i divertit per a tots els presents.

La jornada serà un testimoniatge més de la diversitat cultural de Torrent. Que compta amb diverses associacions en les quals s’ensenya i es practica aquest gènere musical. Torrent demostra una vegada més la importància de la col·laboració entre la institució municipal i la participació activa dels seus ciutadans, que enriqueix la vida cultural de la capital de l’Horta Sud.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.