Torrent renova la zona de jocs del carrer Azorín

A la fi del mes d’agost va haver de retirar-se l’anterior, pel fet que no complia amb la normativa exigida. En el qual s’havia produït algun contratemps de poca importància. Per la qual cosa des de la regidoria d’urbanisme es va procedir a desmuntar-ho.

Torrent ha renovat un gronxador gran situat al carrer Azorín i molt demandat per les mares i pares de la zona.

Esta mateixa setmana, l’Ajuntament ha començat a instal·lar un conjunt multijoc homologat, amb dues torres, passarel·la elevada, joc de grimpa, rampa, tobogan i gronxador.

Un parc infantil en el qual poden jugar alhora un bon nombre de xiquets i xiquetes desenvolupant diverses activitats. Els xiquets de la zona socialitzar, fomentar l’equilibri i la seua imaginació, gràcies a la quantitat d’activitats que es poden desenvolupar.

Al costat d’este, també s’han instal·lat molls infantils homologats, d’ús fàcil i divertit, als xiquets els encanta asseure’s en este balancín i sentir, amb el seu moviment i balanceig.

L’alcaldessa, Amparo Folgado ha acudit a comprovar la instal·lació del conjunt de jocs al costat del regidor d’urbanisme, José Gozalvo.

Folgado ha assenyalat que “era molt necessari que este parc tornara a tindre gronxadors de manera immediata, a causa de la gran quantitat de xiquets i xiquetes que el visiten diàriament, en estar situat molt prop de centres escolars”, i ha afirmat que “en este nou equip de govern estem molt compromesos amb la infància i amb el manteniment dels jocs infantils, per la qual cosa continuarem treballant en cada zona de jocs de la ciutat, que requerisca millores”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.