Torrent torna a ser la capital de la pòlvora amb un gran programa d’espectacles pirotècnics

Torrent ha presentat el seu calendari pirotècnic 2024 previst per al pròxim març.

Per primera vegada, el programa compta amb el major nombre de d’espectacles i el major pressupost de la història de la ciutat destinat a la pòlvora.

L’alcaldessa de la ciutat, Amparo Folgado, ha destacat les principals novetats: un espectacle experimental de la mà de Pirotècnia Vulcano i la disparà de la primera máscletà dedicada a la dona el 8 de març. Tot preparat amb l’objectiu de que fallers, veïns i visitants puguenTorrent donarà el tret d’eixida a les falles amb “L’arribada del Foc” presentat en colaboració amb Pirotecnia Vulcano, que tindrà lloc a la Plaça de la Unió Musica.

Un espectacle que promet iluminar el cel de la comarca i serà integrament digital, utilitzant El dia 8 de març també estarà ple de pólvora a Torrent, amb una mascletà destinada a homenajear les dones en el día internacional de la dona.

L’Ajuntament de Torrent ha agrït la colaboració dels patrocinadors que participen en el calendari pirotècnic i que han ajudat a tornar a posicionar a Torrent com a capital de la pólvora.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.