Tous es converteix en capital del gaspatxo amb un concurs que reuneix els millors cuiners

Tous és ja la capital del gaspatxo

La cinquena edició del Concurs de Gaspatxo Vila de Tous consolida un certamen gastronòmic

La cinquena edició del Concurs de Gaspatxo Vila de Tous consolida un certamen gastronòmic. Que ha servit en els últims anys per a posar en valor aquest plat. I afavorir la presència en la localitat d’alguns dels millors cuiners. Que es donen cita en el municipi dins dels actes organitzats a propòsit del Mercat Medieval i la Fira del Comerç Local. Organitzat tot això per l’Ajuntament.

Es compta enguany també amb un jurat de luxe, integrat pel fundat de Camí Vell Restaurant, Antonio López. El xef de Camí Vell Restaurant Iván López; el crític gastronòmic de la Cadena Ser i Las Provincias Santi Lerma. El gerent de Cotonera Events d’Alzira, Mariano Clemente. El gerent-propietari de Distribucions Dicomed, David Soucase. Els representants de la popular Ruta de l’Esmorçar, Arnau, Joan i Gal.

El concurs tindrà lloc en l’Avinguda Constitució aquest diumenge 21 d’abril. Els premis als quals es pot optar són un primer premi de 3.000 €, un segon premi de 1.000 € i un tercer premi de 500 €.

Enguany han confirmat participació els restaurants i cuiners Ca Ladio de Llombai, Casa Balde de València, Trinquet de Pelayo de València. Alejandro Platero de València, Restaurant Arnadi d’Alzira, Restaurant Els Arcs de l’Alcúdia. Restaurant Picanterra de Cullera, Bistro Porxets de Sueca, Sala Cancela de Sueca, Restaurant Dofí Blanc de Mareny de Sant Llorenç, Ca Agustí de Sueca, Public Lounge de Xàtiva. Bar Esperanza d’Énguera, El Barrilet de Carcaixent, Restaurant L’Olivier de Carcaixent, Tenisquash Alzira, Rostidor L’Alfabega d’Alginet, Restaurat Dt. Casa de Benifaió, Sequial 20 de Sueca, Restaurant Font les Arenes de Navalón, Restaurant Galiana dels Palmeres, Casino dels Carreters d’Alzira, Restaurant Bonaire del Palmar i El Pedal d’Alberic.

La finalitat del concurs és la implantació d’unes normes de màxima qualitat en la restauració, així com una major divulgació i reconeixement del gaspatxo que es cuina a Tous. A aquest efecte, els participants en el concurs que incloguen en la carta dels seus restaurants, hauran d’elaborar-lo d’acord amb la recepta a què fa referència la base anterior. El cuiner pot estar acompanyat d’un ajudant de cuina i l’organització proporcionará a cadascun una invitació personal per al menjar.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.