Tous inicia les seues festes patronals amb la processó de Sant Miquel

La població riberenca de Tous ha iniciat les seues festes patronals, amb un dels actes més multitudinaris: la processó dedicada a Sant Miquel. Un esdeveniment que, este any, s’ha viscut amb més ganes que mai després de dos anys sense poder celebrar les festes patronals de la població per la pandèmia de la Covid.

L’alcalde de la població, Cristòbal García, ha destacat que este acte ha reunit a gran nombre de públic que ha omplit els carrers de Tous i també de visitats d’altres poblacions de l’entorn. García ha aprofitat per a convidar a tothom a gaudir dels actes programats.

El regidor de Festes de Tous, Víctor Grau, ha destacat que el dia d’ahir va ser molt emotiu, amb molta participació i va fer un recorregut pels actes més representatius en honor a sant Miquel.

“La processó de Sant Miquel és uns actes viscuts amb intensitat”, segons ha assegurat el regidor d’Hisenda, Juan Ramón Baguena, qui també ha aprofitat per convidar a veïns i visitants a gaudir les actes que estan programats per als tres dies que resten de les festes de Sant Miquel.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.