Triplet Històric del València Basket Femení: Una nova era en el Bàsquet Espanyol

El color taronja va inundar l’Ajuntament de València este dilluns, on més de tres-centes persones es van congregar per a celebrar un triplet històric del bàsquet femení espanyol.

Vestits amb els colors de l’equip, els aficionats es van reunir enfront del balcó per a celebrar al costat de les jugadores un títol que corona una temporada d’èxits per al València Basket.

L’alcaldessa de la ciutat, María José Catalá, va qualificar este assoliment com “una nova era” en el bàsquet femení espanyol i va destacar l’ambició de l’equip, que busca ara conquistar l’Eurolliga. Els aficionats, emocionats, van entonar càntics de celebració i van mostrar el seu suport incondicional a l’equip.

El director general del València Basket, Enric Carbonell, va elogiar l’esperit d’humilitat i superació de l’equip, que ha conquistat la Lliga davant una multitud rècord a València. Catalá va expressar el seu orgull pel club i la seua confiança en un futur ple d’èxits, augurant que esta celebració és només el principi d’una llarga amistat entre l’equip i la ciutat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.