Turisme Comunitat Valenciana llança una campanya digital per a reactivar el turisme internacional per Setmana Santa

Turisme Comunitat Valenciana llança una campanya digital per a reactivar el turisme internacional per Setmana Santa i potenciar el nacional i autonòmic

– El pla es compon de diferents accions digitals i en xarxes socials amb l’etiqueta #SemanaSantaCV


– Es reforça la promoció d’escapades experiencials, així com plans de tipologia cultural i familiar

Turisme Comunitat Valenciana ha llançat una nova campanya digital i publicitària per a reactivar el turisme internacional i reforçar el turisme nacional i autonòmic aquesta Setmana Santa.

Aquest pla estarà vigent fins al pròxim 25 d’abril i té l’objectiu de potenciar les visites a la Comunitat Valenciana i mostrar la bona predispoción del territori a rebre als visitants. La campanya contempla diferents accions digitals, entre les quals destaquen actuacions de ‘màrqueting’ de continguts en el portal turístic, en xarxes socials, email màrqueting, SEM i publicitat digital.

Amb tot això, Turisme vol posicionar la Comunitat Valenciana per al públic turístic nacional i estranger, com el destí preparat que els està esperant aquesta primavera, posant l’accent principalment en la varietat i qualitat de la seua oferta turística, sobretot, la referida a turisme d’interior, turisme urbà, platges, així com les festes de Setmana Santa d’interés turístic.

Accions en el portal turístic

La campanya es compon de diferents accions digitals en el portal turístic de consultar ací com videoblogs, reportatges i esdeveniments d’actualitat, que informen de les festes de Setmana Santa que acullen els diferents destins de la Comunitat Valenciana.

Entre elles, es promociona la Setmana Santa de Sagunt, la d’Alzira, la de Gandia, la de Crevillent, Oriola o la Marinera; a més d’altres esdeveniments, com la Processó del Diumenge de Rams d’Elx i el Misteri de la Passió de Montcada, entre altres. Tots aquests continguts s’han realitzat en espanyol, valencià, anglés, francés i alemany.

Aquesta campanya digital també difon aquests dies plans de tipologia cultural i familiar, així com d’escapades experiencials com ‘Un dia de busseig en família per la Costa Blanca’, ‘Rutes de senderisme’, ‘Rutes a cavall’, a més d’escapades gastronòmiques, de naturalesa, de salut i benestar. De la mateixa manera, es promociona el turisme accessible en la Comunitat Valenciana, els seus vins i l’agroturisme.

Reforç en xarxes socials

Aquesta campanya també contempla accions en xarxes socials que, sota l’etiqueta de #SemanaSantaCV difon imatges cridaneres de destins de les tres províncies que conviden a conéixer aquests dies la Comunitat.

El pla en xarxes aglutina microvídeos de destí, stories amb plans, carrusel d’itineraris, a més es gravarà un vídeo amb l’elaboració de la mona de pasqua i es realitzaran enquestes a través d’Instagram Stories. D’aquesta manera, els usuaris mostren les seues preferències i serveix d’ajuda per a triar contingut.

Enviament de butlletins i publicitat digital

El pla contempla a més l’enviament de butlletins dirigit al mercat nacional per a proposar plans i idees per a fer una escapada a la Comunitat Valenciana aquesta Setmana Santa amb la finalitat d’incentivar les reserves. A més, es promocionarà contingut de les publicacions en Facebook i Instagram Ads.

Així mateix, seguint la campanya ‘Un destí, tots els plans’, es realitzarà una acció en Passporter on es presentaran les activitats que es poden realitzar aquesta Setmana Santa en la Comunitat Valenciana.

Finalment, destacar que per al pont de Sant Vicent, del 22 al 25 d’abril, aquesta campanya digital se centrarà en el mercat autonòmic, per a incentivar al viatger local a planificar escapades dins de la pròpia Comunitat Valenciana.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia