Última hora de les víctimes l’incendi a València

Almenys quatre persones han mort a causa de l’incendi que ahir va arrasar les 14 plantes d’un edifici al barri de Campanar, en València.

Entre 9 i 15 persones continuen desaparegudes i a hores d’ara seguixen revisant el nombre de veïns sense localitzar.

Els serveis d’Emergència han atés una quinzena de persones, algunes d’elles ingressades però totes fora de perill. 

Els bombers ja han pogut entrar a l’edifici però sols fins a les plantes més baixes, ja que la temperatura continua sent molt elevada. Recordem que l’incendi es va originar a la setena planta i es va propagar ràpidament per tota la façana, deixant alguns veïns atrapats entre les flames i causant que algunes parts de l’edifici eixiren disparades.

L’Alcaldessa de València, Maria José Catalá, ha traslladat la decisió del govern local de decretar tres dies de dol des de hui fins el dia 26 a les 12 del migdia. Es desconvoquen així tots els actes d’este cap de setmana, com la despertà, la mascletà i la Crida.

La Generalitat estén els tres dies de dol a tota la Comunitat Valenciana i deixa en mans dels diferents ajuntaments la decisió d’anul·lar o no els actes programats. De moment, ja són molts els municipis que s’han sumat a esta convocatòria, entre ells Alaquàs, Torrent, Burjassot, Xàtiva, Sagunt, Paterna. Cullera o Alzira, entre d’altres. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.