Un dispositiu de 150 persones i 42 vehicles garantiran la seguretat i el salvament a les platges de València

L’alcaldessa de València, Maria José Catalá ha presentat junt a la delegada de Platges, Mónica Gil i el regidor de Seguretat Ciutadana, Jesús Carbonell, el dispositiu de seguretat i salvament de platges per a l‘estiu 2024.

Enguany, aquest dispositiu comptarà amb 150 persones diàries, entre policies, socorristes aquàtics i de lloc sanitari, infermers, metges i patrons d’embarcacions, entre d’altres, així com una flota de 42 vehicles.

L’Ajuntament de València ha incrementat el dispositiu de seguretat a les platges incorporant la USAP (Unitat de Suport i Protecció), que reforçarà la vigilància diària fins al 15 de setembre. La Policia Local tindrà presència fixa a la posta número 2 de la Malva-rosa i una furgoneta adaptada a les platges del sud, amb agents disponibles de 7:00 a 22:00 hores, set dies a la setmana.

Així mateix, s’ha procedit a la instal·lació de les passarel·les i s’han pintat i numerat les 69 dutxes dobles i 53 llavapeus dobles, que han sigut també revisats i desinfectats.

Pel que fa al dispositiu de salvament, Creu Roja desplegarà diàriament més de 100 professionals, incloent socorristes aquàtics, tècnics d’emergències sanitàries i auxiliars de bany adaptat, amb el suport d’ambulàncies i vehicles d’emergències.

També hi haurà tres punts accessibles i dos punts d’ajuda al bany a Malva-rosa, Cabanyal i Pinedo, per a persones amb discapacitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.