Un incendi crema un magatzem de roba usada a l’Olleria

Efectius de bombers dels parcs d’Ontinyent, Alzira i Xàtiva, amb comandaments del Consorci de València, es van desplaçar a l’Olleria per a treballar en l’extinció d’un incendi, declarat en una nau situada a la partida de l’Empedrat i on s’emmagatzema roba usada.

El foc, segons fonts dels bombers,es va declarar el dimecres 2 de juny  a les 15.11, i prova una espessa fumaguera negra que es va poder  veure des de quilòmetres de distància.

El foc s’hi va declarar a una nau dedicada a magatzem de roba usada, de 3.500 metres quadrats de superfície, on es guarda gran quantitat de roba usada. A banda de l’extinció de l’incendi, els bombers van frenar la propagació del mateix cap a la vegetació llindar, i  també van centrar els seus esforços a protegir les naus més pròximes per evitar que es vegeren afectades. 

Donada l’elevada càrrega tèrmica,  els treballs dels bombers continuaren durant diverses hores i també al llarg de la nit.

L’Ajuntament de l’Olleria va comunicar als veïns dels edificis pròxims a la nau afectada que tinguen tancades les finestres i balcons per a evitar la inhalació del fum tòxic.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.