Un nou ‘Cacau lector’ anima als xiquets d’Alzira a gaudir de la lectura

Gaudir de la lectura. Eixe és l’objectiu del ‘Cacau lector’, una nova sessió d’animació lectora. Inclosa en la programació de la Setmana Cultural de l’Associació Cultural Falla Plaça Malva d’Alzira.

Jocs, lectures i participació dels assistents. Tot de la mà de l’escriptor alzireny, Josep Antoni Fluixà i de la professora Beatriz Martínez, i dirigida a xiquets i xiquetes de Primària i de Secundària.

Per a Josep Antoni Fluixà aquest tipus d’activitat busca no sols que els xiquets s’ho passen bé, sinó que coneguen diferents tipus de narracions.

Aquest any les rondalles han sigut les escollides per a fer gaudir als xiquets i xiquetes, i en concret, la rondalla del “Mig pollastre”.

La professora ha reconegut que és necessari animar als xiquets a llegir.

Els actes destinats als més menuts, inclosos en la programació cultural de la Falla Plaça Malva. Continuaran el dimecres 1 de febrer amb la presentació dels dos últims llibres de Josep Antoni Fluixà: la narració “La sacerdotessa de Mesopotàmia” i el llibre “La cendroseta invisible. Aproximació a la literatura infantil i juvenil valenciana”, publicats per Edicions Bromera.

La Setmana Cultural de la Falla Plaça Malva tindrà el seu punt àlgid el dia 9 de febrer. Amb la presentació del llibre de la comissió Tro d’avís 2023, titulat “Canvi”. Acte que servirà, a més, per a fer entrega del Guardó d’Or 2023 a la poeta Alba Fluixà.

La clasura tindrà lloc el 21 de febrer amb l’actuació de Salvador Bolufer i l’anunci dels finalistes de l’edició número dèsset del Premi Malva Alzira de Poesia Satírica.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.