Un total de 1.497 xiquets/as de Paterna es beneficien de les beques

Un total de 1.497 xiquets/as de Paterna es beneficien de les beques de l’Ajuntament destinades a Educació Infantil per a aquest curs 2023/2024

Amb un pressupost total de 1,32 milions d’euros, l’Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria d’Educació, torna a incrementar el nombre de sol·licituds aprovades i manté aquesta històrica inversió en aquestes ajudes per als xiquets/as que estudien el Primer i Segon Cicle d’Infantil en el municipi

El Tinent Alcalde d’Educació, Esports i Innovació, José Manuel Mora ha destacat que. “Aquest executiu socialista continua apostant per facilitar l’accés a l’Educació no obligatòria des de l’etapa Infantil. Permetent així la conciliació familiar i laboral dels paterneros i paterneras”. Al mateix temps que ha afegit que “assegurem la concessió del 100% de les sol·licituds que compleixen amb els requisits de la convocatòria i continuem amb una ambiciós pressupost”

Un any més, l’Ajuntament de Paterna ha concedit les beques destinades a Educació Infantil a 1.497 xiquets/as de la ciutat per a aquest curs 2023/2024.

Amb una inversió de 1,32 milions d’euros, el consistori paternero, a través de la Regidoria d’Educació, torna a incrementar en aquesta nova convocatòria el nombre de sol·licituds aprovades. Manté aquesta “històrica” inversió en aquestes ajudes per als xiquets/as que estudien el Primer i Segon Cicle d’Infantil en el municipi.

D’aquesta manera, en aquest nou curs 2023/2024, un total de 546 alumnes/as corresponents al primer cicle i escolaritzats. Tant en centres públics com privats de la localitat s’han beneficiat d’aquestes ajudes econòmiques municipals amb les quals es cobreixen la matrícula, el menjador i l’ensenyament.

Pel que respecta a l’alumnat del segon cicle, se li suma la xifra de 951 xiquets/as també cursant en centres públics o privats-concertats de Patern. Que han comptat amb èxit en aquestes beques destinades a menjador i material escolar. Completament un 100% de totes les sol·licituds revisades que disposaven correctament dels requeriments que s’exigien en la convocatòria.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.