Un veí de Benifaió es troba entre els finalistes en els Premis d’Artesania 2023 de la Comunitat Valenciana

El veí de Benifaió Cristian Morillo López es troben entre els finalistes dels Premis d’Artesania de la Comunitat Valenciana 2023.

Cristian opta a la categoria del Premi Avantguarda. Amb la confecció realitzada per ell mateix de manera artesanal a través de la seua empresa d’unes sabates anomenades “De fallerio”

L’obra serà exposada a partir de finals d’aquest mes de novembre i fins al primer trimestre del 2024 a la sala d’Exposicions del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana. Després de finalitzar l’Exposició se sabrà el veredicte del jurat. L’obra de Cristian competeix en la categoria d’Avantguarda juntament amb altres nou obres presentades per altres artesans.

El premi Avantguarda té com a objecte guardonar les obres caracteritzades pel seu alt valor creatiu i el seu esperit innovador des de l’òptica funcional i formal. Valors que han prevalgut en l’elecció del treball d’aquest veí artesà de Benifaió. Cristian qualifica així la seua obra com a “innovadora confeccionada amb tela d’indumentària valenciana combinant el material de pell amb la comoditat d’un calçat esportiu”.

El Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana convoca així la desena edició dels Premis Artesania Comunitat Valenciana. Amb la finalitat d’incentivar la creació artesanal, la innovació, el compromís amb un desenvolupament sostenible i l’adaptació a les tendències del mercat. Així com premiar el saber fer dels artesans, les artesanes i les empreses artesanes de la Comunitat Valenciana, a través del seu reconeixement social i empresarial.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.