Una mostra de danses valencianes amenitza la plantà de la falla municipal infantil

Amb motiu de l’arribada de les peces i ninots de la falla municipal infantil, la plaça de l’Ajuntament ha acollit una festa. En què s’han pogut veure algunes de les danses representades en la falleta d’enguany. Dels artistes Ceballos i Sanabria, i en la qual ha participat la Fallera Major Infantil de València, Paula Nieto, la Cort d’Honor infantil. El president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana.

La plaça de l’Ajuntament ha acollit els valencians en dansa en una mostra amb la col·laboració de la Federació de Folklore i dels grups de danses d’Ibi, l’Alcúdia, Les Folies de Carcaixent i El forcat de València, que han ballat algunes de les danses que formen part de la falla municipal infantil: el ball del virrei d’Ibi, el bolero de l’Alcúdia, les pelegrines de Carcaixent i els nanos del Corpus de València.

A més, entre els assistents s’ha repartit una auca que arreplega totes les danses de la falla, amb il·lustracions de José Luis Ceballos i Francisco Sanabria i versos de Josep Antoni Fluixà, així com una polsera dissenyada pels artistes fallers.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.