Una rotonda millora l’accés a Meliana i Foios des de la CV-300 i augmenta la comunicació entre els municipis

Una rotonda millora l’accés a Meliana i Foios des de la CV-300 i augmenta la comunicació entre els municipis

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha millorat l’accés des de la CV-300 a les localitats  de Foios i Meliana i durà a terme la supressió del pas a nivell per part d’FGV

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha millorat l’accés des de la CV-300 a les localitats valencianes de Foios i Meliana amb la construcció d’una nova rotonda, solucionant així el problema de comunicació i d’accés que existia entra els dos municipis i suposant a més un increment de la seguretat viària.

Els noms de Foios i Meliana presidiran el centre de la nova rotonda d’accés a tots dos municipis des de la CV-300 amb una proposta dissenyada per Miquel Valls.

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat també durà a terme la supressió del pas a nivell per part d’FGV, que es licitarà al llarg d’enguany.

La Conselleria ha dotat de característiques urbanes a l’àmbit de l’actuació amb l’execució d’una nova vorera en el marge esquerre de la CV-300 en direcció a Meliana i un nou carril bici tant en el marge dret com en el camí de la Creu. Aquest nou itinerari creuarà el passe a nivell amb un burlador per a vianants.

A més la nova rotonda disposa d’enllumenat i s’ha executat la reposició de tots els serveis afectats. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.