UNISOCIETAT torna a Quart de Poblet per al curs 2020/2021

És necessari sol·licitar cita prèvia per a realitzar les inscripcions de matrícula


Dret, Jazz, Comunicació o Química seran algunes de les temàtiques que es treballen enguany

L’Ajuntament de Quart de Poblet torna a apostar un any més pel programa Universitat i Societat (UNISOCIETAT), que arrancarà el curs 2020/2021 el pròxim octubre amb totes les mesures de seguretat. El termini d’inscripció finalitzarà el 26 de setembre i ha de sol·licitar-se cita prèvia per a poder presentar les sol·licituds en l’àrea d’Educació, a través del correu educa@quartdepoblet.org o telefonant al 961536210, extensions 277 o 278.

Com cada any, es plantegen dos itineraris, un d’aragoneses i un altre de vesprades, de 120 hores lectives cadascun i quatre assignatures. En el de matins, en el primer quadrimestre, d’octubre a febrer, s’impartiran les matèries de Comunicació i Periodisme i Història de l’Art; mentre que de febrer a juny serà el torn d’Ètica i Valors i Medicina Preventiva i Salut. Quant al grup de vesprades, d’octubre a febrer, les assignatures seran Introducció al Dret i Jazz; i en el segon quadrimestre, Història d’Espanya i Química.

Des d’Educació s’ha recordat que les matriculacions es realitzaran per rigorós ordre d’inscripció.

UNISOCIETAT, destinat a persones majors de 30 anys, té com a principal objectiu sensibilitzar a la societat en general sobre el valor de la formació al llarg de tota la vida a través d’activitats que estimulen el debat i tracten de combatre la discriminació i els estereotips. D’igual manera, juga un important paper en la promoció de la solidaritat intergeneracional i de la vitalitat i la dignitat de totes les persones.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.