Urbanisme Paiporta renova 865 punts de llum amb una inversió de 174.000 euros

El consistori acaba amb les lluminàries LED deficitàries adquirides pel govern anterior i millora l’enllumenat de tots els barris, amb especial atenció al sector 2

La Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat ha iniciat aquesta setmana la renovació de 865 punts de llum. Repartits per tots els barris de la localitat, amb especial atenció al sector 2, on s’havia detectat falta de llum en alguns carrers i places.


El consistori invertirà en aquesta renovació un total de 174.000 euros. Dels quals la major part els aporta la Diputació de València, encara que també hi ha un percentatge de fons propis de l’Ajuntament de Paiporta.

Amb aquesta actuació se substitueixen en la seua totalitat les bombetes LED adquirides per l’anterior equip de govern. Abans de 2015, i que presentaven greus deficiències en rendiment i durabilitat.


En el seu lloc s’instal·laran lluminàries i grups òptics LED, que suposen una millor eficiència lumínica, i que solucionaran els problemes d’intensitat lumínica detectats pel personal tècnic de la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, i sobre els quals el veïnat també venia reclamant millores.


La regidora d’Urbanisme, Marian Val, ha explicat que, quan acabe la renovació d’aquests 865 punts, «haurem donat solució a un problema heretat del govern anterior i aconseguit que tot l’enllumenat de Paiporta siga més eficient, més sostenible, més econòmic i, sobretot, tinga un rendiment lumínic normal».
Val ha subratllat també com «gràcies als fons propis i a les ajudes d’altres institucions, com la Diputació o l’IVACE, hem pogut millorar notablement l’enllumenat no sols del nucli urbà, sinó de tots els polígons industrials».

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.