València aconseguix acollir 68 rodatges tot i que el coronavirurs està present

La regidora d’Espai Públic, Lucía Beamud, ha explicat que la ciutat de València ha albergat un total de 68 rodatges als carrers del cap i casal en el que portem de 2020, és a dir, en els primers nou mesos d’enguany. Segons la regidora, “Es tracta d’unes xifres molt positives, tenint en compte les limitacions i restriccions que han vingut provocades per la pandèmia del coronavirus”.

El servei d’Ocupació del Domini Públic Municipal és l’encarregat de la tramitació i posterior autorització de les sol·licituds de rodatges a la ciutat de València, que en els últims anys han anat en augment gràcies a la creació de la València Film Office .

“València ja té un nom en el món del cinema i de la publicitat gràcies a què  d’una banda, la València Film Office s’encarrega de promocionar la ciutat com a plató; i per un altre, es gestiona de manera ràpida i eficaç les peticions d’ocupació del domini públic que  arriben.

Tall audio Lucia Beamud, regidora d’Espai Públic

Dels 68 rodatges duts a terme enguany, nou estan relacionats amb el cinema (llargmetratges i curtmetratges), 14 amb programes de televisió (documentals i sèries), 38 han sigut rodatges publicitaris (espot i fotografia) i els set restants són rodatges en interior d’edificis.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.