València Activa reuneix referents de l’emprenedoria per a inspirar i connectar a emprenedores

Baix el lema ‘Fetes per a emprendre’, este tercer Dia de la Dona Emprenedora congregarà a més de 200 dones amb iniciativa emprenedora

L’Ajuntament, a través de València Activa, organitza una trobada amb motiu del Dia Internacional de la Dona Emprenedora, que se celebra este divendres, 17 de novembre.

Es tracta d’una jornada gratuïta amb la qual busca connectar i visibilitzar a dones que han decidit emprendre. Perquè inspiren i servisquen de referència a potencials emprenedores.

Esdeveniments com esta tercera Trobada del Dia de la Dona Emprenedora són fonamentals per a les dones que han emprés o que estan pensant a emprendre. Perquè és crucial que creen sinergies, compartisquen experiències i tixen les seues pròpies xarxes professionals amb altres dones com elles.

Baix el lema ‘Fetes per a emprendre’, esta tercera trobada reunirà més de 200 dones. Amb iniciativa emprenedora per a sumar experiències, crear sinergies, teixir xarxes i abordar reptes comuns.

Les vivències de 4 emprenedores

En primer lloc, podran conéixer les vivències de 4 emprenedores que estan fent ús del cotreball d’Espai Lidera. Que explicaran com estan posant en marxa els seus projectes en una primera fase inicial. Estes emprenedores són: Santa Tortajada, coach d’autolideratge femení; Victoria Castillo, dietista i CEO de Jo soc la meua dieta; Cristina Campos. Mentora d’equips i Beatriz Medina, fundadora d’Evoco i facilitadora d’organitzacions de triple impacte.

Durant esta trobada, que es desenvoluparà des de les 9.30 hores a Palau Albereda. Les assistents podran inspirar-se a través de les experiències d’un nodrit grup d’emprenedores de referència de l’ecosistema valencià.

També hi haurà espai per a un estadi més avançat en el procés d’emprenedoria. Un bloc en el qual un grup d’emprenedores de referència en l’ecosistema valencià com Mª José Martinez, propietària i cap de cuina del restaurant Llenç. Vanessa Català, fotògrafa. Lara Guerrero Fuster, CEO de Pepina Pastís i Mercedes Boyero, CEO d’Onklub. Parlaran de la seua experiència en emprendre, donaran consells i abordaran els reptes de futur de les emprenedores.

D’igual manera, diferents organismes valencians exposaran els seus programes i serveis de suport i acompanyament a l’emprenedoria femenina. Per part de València Activa intervindrà María Horness. Coordinadora de Treballem Iguals; i també participaran Paqui Fredes, directora financera CEEI València; Cristina Argente, directora d’EVAP i Ana Vila, vicepresidenta 1a d’AJEV.

Un taller impartit per Inés Torremocha. Mentora i coach executiu de vendes

En la franja central de l’esdeveniment les dones amb iniciativa emprenedora rebran un taller impartit per Inés Torremocha. Mentora i coach executiu de vendes, amb més de 25 anys d’experiència assessorant persones emprenedores i empreses. Que oferirà les claus per a implementar en els projectes la intel·ligència comercial.

Finalment, conclourà la trobada Elena Pérez, directora creativa i co-founder d’UO. Que explicarà des de la seua experiència personal i professional com ha viscut l’aventura d’emprendre. Una intervenció que busca inspirar i animar a iniciar els seus projectes a les participants en l’esdeveniment.

Des de València Activa treballem per a impulsar l’emprenedoria femenina a través de diferents serveis i programes de suport i acompanyament. Com els que desenvolupem des d’Espai Lidera. Esdeveniments com esta Trobada del Dia de la Dona Emprenedora també són fonamentals per a les dones que han emprés o que estan pensant a emprendre. Perquè és crucial que creen sinergies, compartisquen experiències i tixen les seues pròpies xarxes professionals amb altres dones com elles.

Les persones que estiguen interessades a assistir a esta tercera trobada amb motiu del Dia de la Dona Emprenedora, que se celebrarà divendres que ve, 17 de novembre a Palau Albereda, poden inscriure’s en www.valenciactiva.es.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.