València enceta este cap de setmana els dissabtes diveractius de l’Observatori del Canvi Climàtic

L’Observatori del Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València oferix este cap de setmana un taller sobre canvi climàtic per a públic familiar. El taller s’emmarca en les activitats programades amb motiu de la Conferència de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic que es celebra del 6 al 18 de novembre a Egipte. El taller és gratuït tot i que les places són limitades i cal inscriure’s prèviament. 

El taller s’anomena “Les teues decisions compten” i té com a objectiu sensibilitzar i informar les persones assistents sobre els comportaments que poden realitzar per contribuir a lluitar contra el canvi climàtic. L’activitat començarà dissabte, 5 de novembre, a les 11 hores del matí i tindrà lloc en les instal·lacions de l’Observatori del Canvi Climàtic, al carrer del Doctor Lluch, 60. L’activitat és gratuïta però les places són limitades i cal preinscriure’s en la pàgina web  https://bit.ly/3sZMSPu

L’Observatori del Canvi Climàtic ha programat al llarg dels pròxims mesos més tallers sobre canvi climàtic, que es celebraran el 10 de desembre i el 28 de gener de 2023. Tots els tallers, que abasten diversos temes, s’emmarquen en els dissabtes diveractius que l’Observatori del Canvi Climàtic prepara per a conscienciar la població sobre els efectes del canvi climàtic i oferir eines personals que contribuïsquen a la sostenibilitat. 

Els dissabtes diveractius s’integren en les activitats de la Fundació Clima i Energia de l’Ajuntament de València i que coincidixen amb la 27ena Conferència de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (COP27). 

Per a més informació sobre les activitats de l’Observatori del Canvi Climàtic, podeu telefonar al 961 06 15 91. 

Comenta la notícia