València es prepara per a la Mitja Marató que es celebrarà este diumenge 23 d’octubre

El recorregut de poc més de 21 km i 20.000 participants afectarà la circulació entre les 07:30 i 11:45 hores, excepte en l’avinguda dels Tarongers, que estarà tancada des de la nit del divendres.

La celebració de la 31ª edició de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso-Zurich 2022, que es desenvoluparà este diumenge 23 d’octubre, comptarà amb cinc eixides, a les 08:25, 08:30, 08:40, 08:50 i 09:00 hores; i s’espera que l’últim corredor o corredora passe per la meta sobre les 11:37 hores.

L’itinerari és el següent: avinguda dels Tarongers (a l’altura de la Residència Galileo Galilei), carrer de Lluís Peixó, Marí Blas de Lezo, Serradora, Eivissa, carrer de Menorca, passeig de l’Albereda, plaça Europa, Pare Tomás de Montañana, avinguda de Ramón Llull, avinguda de Blasco Ibáñez, Cavanilles, Molinell, Ruaya, Reus, Joaquín Ballester, avinguda de Pius XII, pont de les Glòries Valencianes, Gran Via Ferran el Catòlic, Gran Via Ramón y Cajal, Sant Vicent Màrtir, carrer de Xàtiva, Colón, Porta de la Mar, Justícia, Ciutadella, plaça Amèrica, pont d’Aragó, plaça Saragossa, passeig de l’Albereda, plaça Europa, passeig de l’Albereda, carrer de Menorca, Eivissa, avinguda del Port, avinguda de les Balears, avinguda de l’Enginyer Manuel Soto, plaça de l’Armada Espanyola, carrer del Doctor Lluch i avinguda dels Tarongers (a l’altura del Cementeri del Cabanyal).

Afeccions al trànsit rodat

L’avinguda dels Tarongers es tancarà en ambdós sentits per al trànsit rodat des del divendres 21 d’octubre, a les 22:00 hores, fins el diumenge 23 a les 20:00 hores. A partir de les 08:00 hores del diumenge s’efectuaran la resta de talls de tot el circuit, els quals aniran obrint-se progressivament per trams conforme passen els i les participants.

Afeccions al tramvia

La circulació del tramvia en ambdós sentits de l’avinguda dels Tarongers estarà impedida entre les 07:30 i les 12:00 hores del diumenge. Ocorrerà el mateix en el tram de Ruaya/Molinell de 08:30 a 10:30 hores.

Alteracions de les línies de l’EMT

Amb motiu dels talls al trànsit, algunes línies de l’EMT alteraran el seu servici. Les persones usuàries poden consultar tots estos desviaments a la secció Última Hora de la web emtvalencia.es, així com a través de la seua App i xarxes socials. 

Comenta la notícia