València homenatja a les persones centenàries de 2022

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat de la regidora d’Envelliment Actiu, Sandra Gómez, ha participat en l’acte d’homenatge a les Persones Centenàries, que compliran o han complit cent anys aquest 2022, valencians de naixement o adopció. L’esdeveniment, que s’ha celebrat en el Saló de Cristall, s’emmarca en la 39a Setmana de les Persones Majors i ha reunit a 25 persones centenàries.

Ribó, ha destacat la figura de les persones grans tan importants en la nostra societat, que han viscut moltes etapes en la seua vida, algunes d’elles molt dolentes i, només per això, es mereixen aquest reconeixement.

Sandra Gómez, regidora d’Envelliment Actiu ha destacat la figura dels familiars, els acompanyants de vida, els quals els fan el camí més agradable millorant la seua qualitat de vida amb cura i suport. Per la qual cosa, des de la seua regidoria es realitzen activitats en pro de l’activitat saludable i integradora.  

La setmana dedicada a les persones grans inclou activitats culturals, musicals, esportives, col·loquis, cinema i turisme, estre altres. Els actes d’aquesta setmana commemorativa finalitzaran el pròxim dimecres 23 de novembre, amb una xerrada sobre la “Banca digital” i l’acte de clausura.

Comenta la notícia