València instal·la una càpsula del temps a la plaça de l’Ajuntament

L’alcalde de València, Joan Ribó, i el regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement, Carlos Galiana, han assistit a la instal·lació de la ‘càpsula del temps’ ubicada a la plaça de l’Ajuntament per visibilitat la trajectòria innovadora de la ciutat, que aspira a ser proclamada, dimecres 26 d’octubre, Capital Europea de la Innovació.

València és una ciutat que sempre ha treballat cap a la innovació. Fa un segle València era el major mercat europeu de fruits. Així ho ha declarat, Joan Ribó, alcalde de València, qui ha volgut destacar que La ciutat té una component col·lectiva molt important, és un espai verd a més del disseny de diferents elements que distingeixen a la ciutat. Detalls principals que, Ribó, ha posat en valor dins de la candidatura del dia 26 d’octubre a ser Capital Europea de la Innovació.

El regidor d’Innovació i Gestió del Coneixement, Carlos Galiana, ha explicat la importància d’esta càpsula del temps; així, la ciutadania podrà conèixer quina ha sigut la evolució innovadora  de la ciutat en els últims 100 anys, iniciant-se el recorregut amb el Mercat Central, però el més important són els cinc eixos principals van de la mà cap a la candidatura.

Comenta la notícia