València intensifica el treballs de retirada de taronges 

El pròxim mes de març conclourà la campanya de retirada de taronges i altres cítrics dels més de 9.000 arbres fruiters d’esta varietat que hi ha a les places i carrers de València.

En estos moments, les brigades del Servici Municipal de Jardineria Sostenible i Renaturalització estan immerses en les labors de recollida de fruits. Una tasca estacional que va començar el mes de novembre passat i a la qual. Segons ha explicat el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana Sergi Campillo, s’han sumat este mes dos noves màquines per a fer el treball amb major rapidesa i eficàcia.

Actualment, València compta amb més de 12.000 exemplars de tarongers repartits pels seus jardins, places i carrers. Però la campanya de recollida se centra en l’arbratge viari de la ciutat i els seus pobles. És a dir, el que és als carrers i places, que sumen un total de 9.000 cítrics. La resta d’exemplars estan localitzats en els diferents jardins urbans i, tal com ha explicat Campillo, tenen un tractament específic que duen a terme les brigades ordinàries de manteniment de jardins.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.