València lidera l’execució d’inversions financerament sostenibles a Espanya

Borja Sanjuán destaca que l’informe del Tribunal de Comptes certifica que l’Ajuntament de València executa el doble d’inversions que Madrid 

València lidera l’execució d’inversions financerament sostenibles a Espanya

L’Ajuntament de València ha donat a conéixer hui en la comissió d’Hisenda l’Informe de fiscalització sobre les inversions financerament sostenibles realitzades pels ajuntaments corresponents a l’any 2019. En el document, tal com ha indicat el regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, es destaca que València és la ciutat que millors percentatges d’execució registra entre tots els ajuntaments d’Espanya. En concret, en 2017 València aconsegueix un percentatge del 58% enfront del 26% que es registra, per exemple, a Madrid, la segona ciutat en aquesta classificació elaborada pel Tribunal de Comptes. En 2018 València llega al 39% davant del 19% de Madrid i en 2019 València arriba al 48,33% pel 34,67% de la capital. 

Sanjuán ha mostrat la seua satisfacció pels bons resultats d’execució de les inversions financerament sostenibles que converteixen a València a la ciutat espanyola líder en la gestió d’estos recursos. “Hui en la comissió d’Hisenda hem donat a conéixer l’informe del Tribunal de Comptes que analitza l’execució de les inversions financerament sostenibles de tots els ajuntaments d’Espanya i la conclusió és que l’ajuntament que millor executa estes inversions és el de València i dona una xifra molt significativa i és que estem executant el doble d’inversions financerament sostenibles que l’Ajuntament de Madrid”, ha manifestat el regidor d’Hisenda. 

Per a Sanjuán, esta classificació elaborada pel Tribunal de Comptes avala el treball realitzat pels serveis municipals i posa en evidència la bona gestió del govern del Rialto. “Amb estes dades, queda demostrat que l’exemple de la gestió de l’esquerra que és l’Ajuntament de València és el doble de bo que l’exemple de gestió de la dreta, que és l’Ajuntament de Madrid”, ha finalitzat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia