València nomena els seus Fills Predilectes i Adoptius amb motiu del 9 d’Octubre

La ciutat de València ha entregat els honors i distincions als seus Fills i Filles Predilectes i Adoptius de la ciutat en el marc de la celebració dels actes del 9 d’octubre.

A més, ha nomenat a Rita Barberá Alcaldesa Honorària de la ciutat a títol pòstum.

En un acte celebrat en l’Hemicicle municipal, l’alcaldessa ha felicitat els premiats i ha volgut reconéixer els mèrits de tots els homenatjats. L’Orquestra Municipal ha rebut la Medalla d’Or, en reconeixement a la seua contribució per a promocionar la música a la ciutat”. Mentre que les Medalles de Plata i Bronze recauen, enguany, en Bombers Sense Fronteres i en Bombers pel Món.

L’alcaldessa ha assegurat que València “és bressol de talent i ha de reconéixer el mèrit dels qui l’han feta brillar”. L’artista Carmen Calvo Sáenz de Tejada, el biliòfil Rafael Solaz Albert, la científica Pilar Mateo Herrero. El fundador del València Basket José Arnau Ruvira, a títol pòstum, han rebut els títols de Fills Predilectes de la ciutat. 

Mentre que la intèrpret Asunción Sánchez Abellán, la cantant Soledad Giménez Muñoz, l’artesà  Esmerado Castillo Pardo, i Carlos Sanjuan de Laorden, que va aconseguir que les entitats bancàries donaren un tracte més humà a les persones majors. També s’ha reconegut com a fills adoptius a la productora i directora de cinema Eva Vizcarra Chamero, i a la historiadora de l’art Blanca Pons-Sorolla, bisnieta de Joaquin Sorolla, que ha parlat en nom dels premiats

Luis Manuel Ferri Llopis, Nino Bravo, juntament amb Julio Ciges Marín, han rebut els títols de Fills adoptius de manera pòstuma

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.