València posa en marxa un canal Telegram per a difondre activitats i servicis municipals

El servici s’oferix com a valor afegit a la labor que s’exercix des del telèfon 010 d’atenció gratuïta a la ciutadania

Qualsevol veí o veïna de València pot subscriure’s al canal a través d’este enllaç https://t.me/Ajuntament010VLC

Es tracta d’un nou canal de comunicació unidireccional amb la ciutadania per a difondre activitats i servicis municipals

L’Ajuntament de València ha posat en marxa, des d’este dijous, un canal de Telegram dedicat a difondre les activitats i servicis municipals. L’objectiu és oferir a la ciutadania un valor afegit al servici d’atenció ciutadana que es presta des del telèfon gratuït 010.

Qualsevol veí o veïna de València pot subscriure’s a este nou canal de comunicació municipal a través de l’enllaç https://t.me/Ajuntament010VLC. Així podrà rebre informació variada relacionada amb convocatòries municipals, obertures de termini d’ajudes, subvencions, oposicions, entre altres.

Este nou canal de comunicació difondrà tota la informació administrativa. Perquè la ciutadania estiga informada de manera directa i puguen conéixer tots tràmits o iniciatives que es generen des del consistori.

El nou Telegram, també permetrà acostar l’administració municipal als ciutadans i les ciutadanes de manera que servisca de plataforma per a difondre altres servicis com els certificats de padró, duplicats de rebuts des de la web o la retirada d’estris.

Es tracta de fer un pas més de qualitat en el servici que es presta a la ciutadania, en este cas, aprofitant les noves tecnologies i canals de comunicació.

En este sentit, cal recordar que l’Ajuntament compta també amb el servici de “L’Ajuntament informa” que permet rebre de manera periòdica en el correu electrònic informació municipal sobre convocatòries, esdeveniments culturals o qualsevol altra informació d’interés general.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.