València presenta la campanya del Dia de l’Orgull als Jardins de Monfort amb un homenatge a la llibertat i la diversitat

Els Jardins de Monfort han acollit la presentació de la campanya oficial per a commemorar el Dia Internacional de l’Orgull, que se celebra el 28 de juny, recordant els disturbis de Stonewall de 1969.

L’acte, simbolitzant la llibertat d’estimar a València, ha comptat amb la presència de l’alcaldessa María José Catalá, qui ha destacat el compromís de la ciutat amb la diversitat i el dret a estimar lliurement.

La campanya s’ha inspirat en el pasdoble “València” de José Padilla i ha creat una bandera amb forma de cor feta de clavells, representant el moviment LGTBI+.

Una novetat per a 2024 és el programa “T’INVHITO”, organitzat pel Comité VIH i Suport Positiu, que oferirà trobades entre professionals sanitaris i persones amb VIH per a millorar la seua qualitat de vida.

Altres activitats del programa inclouen campanyes de màrqueting als comerços i de reforç del missatge a les biblioteques municipals, que exposaran obres vinculades amb el col·lectiu. També el festival de salut sexual VIHSIBLES, l’espectacle ‘Allibera’t’ o el musical ‘Bruno’ promogut per la Diputació de València.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.