València serà la seu de les X Jornades de Producció de Cinema Publicitari

València serà la seu de les X Jornades de Producció de Cinema Publicitari, que reuniran a les principals empreses del sector de l’àmbit estatal

L’Associació de Productores de Cinema Publicitari ha triat la nostra ciutat per a organitzar esta trobada, que se celebrarà del 29 al 30 de setembre

València ha estat triada per l’Associació de Productores de Cinema Publicitari, APCP, per a organitzar les X Jornades de Producció de Cinema Publicitari, la trobada anual que reuneix professionals del sector publicitari de l’àmbit estatal. Entre els dies 29 al 30 del pròxim mes setembre, el Teatre Talia acollirà les sessions de treball de nombrosos professionals del sector que tindran ocasió de compartir experiències i coneixements sobre les produccions audiovisuals aplicades al camp de la publicitat. 

L’Ajuntament de València, a través de la València Film Office, serà l’amfitrió en esta desena edició, que comptarà a més amb la col·laboració de Film València, Benidorm Film Office-Visit Benidorm i Costa Blanca Film Commission. El regidor de Turisme i Internacionalització i president de Visit València, Emiliano García, ha valorat l’elecció de València per a l’organització d’estes jornades, la qual cosa, ha assegurat, “permetrà que professionals del sector audiovisual nacional i, en concret, del cinema publicitari, descobrisquen les oportunitats que ofereix la ciutat per als seus rodatges”. García ha destacat que des de l’Ajuntament, “estem apostant intensament per fer de València una ciutat Film Friendly, afavorir els rodatges a la ciutat i maximitzar les oportunitats que esta activitat té per al desenvolupament tant del sector audiovisual local com del sector servicis. Estes jornades són, sens dubte, una molt bona finestra de promoció”, ha afegit l’edil.

Per la seua banda, el president d’APCP, Albert Soler, ha manifestat la “il·lusió per anar a una ciutat de cinema com València, en la qual tants anuncis hem rodat i, sobretot, per l’empenyiment que han mostrat les diferents Film Offices per a convertir a València en una ciutat amiga dels rodatges”. En el marc de les Jornades de Cinema publicitari, tindrà lloc també l’Assemblea General dels socis d’APCP, en la qual està previst efectuar canvi de presidència i la cinquena edició dels premis APCP. 

Esta elecció de València com a seu de les jornades reflecteix el treball continuat de la ciutat per incrementar el seu posicionament nacional i internacional com a ciutat creativa i d’avantguarda, i donar visibilitat als professionals dels sectors creatius i audiovisuals. Així ho ha subratllat el regidor García, qui ha recordat que, entre altres fets a destacar, enguany la ciutat ha sigut seu de la 36é edició dels Premis Goya, ha organitzat l’Any Berlanga, i així mateix celebra la Capitalitat Mundial del Disseny (València World Design Capital 2022) i és Capital Europea del Turisme Intel·ligent. 

Durant les Jornades de Producció de Cinema Publicitari del mes de setembre, es donarà a conéixer l’activitat creativa i industrial de les productores de cinema publicitari, i es promourà el coneixement de nous territoris creatius en els quals les diferents companyies poden desenvolupar nous projectes, des de la consideració de la ciutat de València com un gran plató de rodatge, ha assenyalat el regidor.

València, destinació de rodatges

València Film Office atén rodatges de sèries i pel·lícules, però també sessions de fotos, vídeos corporatius, videoclips i espots publicitaris. Este últim format és el de major impacte a la ciutat, ja que aglutina el 37% de les produccions dutes a terme en el territori municipal.

La Ciutat de les Arts i les Ciències és un dels majors atractius per a produccions internacionals, que trien el complex arquitectònic com a element futurista en els seus continguts. En els últims anys s’han rodat nombrosos anuncis publicitaris, tant en este singular escenari com en la resta de localitzacions de la ciutat, de grans marques automobilístiques, de tecnologia mòbil, i s’han realitzat sessions fotogràfiques per a empreses europees del sector de la moda. També pel·lícules i sèries han triat València per a les seues produccions.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.