València s’ha sumat al dol per la mort de tres persones en l’incendi ocorregut a La Vila Joiosa

L’Ajuntament de València s’ha sumat al dol per la mort de tres persones en l’incendi ocorregut la matinada d’este dilluns a La Vila Joiosa, que ha deixat també 15 persones ferides

La corporació s’ha congregat a la Plaça de l’Ajuntament per commemorar les víctimes d’este tràgic succés, amb un minut de silenci que ha precedit la mascletà de hui

L’alcaldessa de València, Maria José Catalá, ha expressat la seua solidaritat i la del seu equip de govern amb totes les persones afectades per este incendi que s’ha cobrat la vida de tres membres d’una mateixa família. Així mateix, ha assegurat que l’Ajuntament de València està al costat de La Vila Joiosa i oferirà tota l’ajuda que siga necessària, per tornar el suport rebut arran de l’incendi de Campanar.

Des de l’oposició, els diferents partits han expressat també el suport a les víctimes i al veïnat d’este edifici residencial. Compromís ha demanat al president de la Generalitat, Carlos Mazón, que mantinga les ajudes destinades als afectats per l’incendi de Campanar.

El Partit Socialista també ha demanat el manteniment de les ajudes i ha instat a un acord entre tots els partits per tal de coordinar les actuacions davant d’emergències d’este tipus.

Per la seua banda, Vox ha lamentat que la nostra comunitat estiga patint reiterats incendis i ha fet una crida a les autoritats competents perquè prenguen les mesures oportunes.

Les investigaciones apunten que la sobrecàrrega d’un endoll va ser el causant d’este incendi, que afortunadament va ser extingit totalment cinc hores després d’haver-se iniciat. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.