Ventus Quintet presenta “Una vesprada en l’òpera” en l’Auditori de Torrent

Al costat de la soprano Yolanda Marín i el tenor Pascual Vicent Andreu, interpretaran un selecte repertori de les àries. Duos i obertures d’òpera més coneguts pel gran públic

VENTUS QUINTET és una agrupació formada en 2001, integrada per solistes internacionals, músics amb un bagatge cultural i artístic impressionant. Solistes al seu torn d’altres agrupacions de música de cambra.

Des de la seua creació, les seues actuacions han progressat fins al punt de realitzar concerts i gires en diferents països europeus amb gran elogi de públic i crítica.

Des de 2018 toquen en les millors sales espanyoles, alemanyes, franceses i italianes. Amb VENTUS QUINTET han col·laborat els flautistes Andrea Oliva i Vicent Gelós. Els fagotistes Claudio Gonella, Ferran Tamarit, el trompista Danilo Marcello i pianistes com Martin Münch, Pilar Valero, Pedro Valero i Kei Hikichi.

En esta ocasió, Ventus Quintet aborda un nou projecte al costat de dos dels cantants de major projecció del moment. Yolanda Marín, soprano i el torrentí Pascual Vicent Andreu, tenor.

UNA VESPRADA EN L’ÒPERA ens endinsarà en el món de la lírica a través d’una producció que portarà al gran públic la interpretació d’una selecció de les millors àries, duos i obertures operístiques. Totes elles adaptades per Nino Rota, Fabiano Fiorenzani i Miguel Ángel Tamarit per a quintet de vent i cantants.

Des de Mozart i la seua “Flauta màgica”, fins a la “Tosca” de *Puccini, Donizetti o algunes de les millors partitures de Verdi. Ventus Quintet al costat de Yolanda Marín i Pascual Vicent Andreu ens mostren en cada concert una finestra per a acostar de manera captivadora les obres més importants d’este exclusiu gènere musical a tota mena de públic.

VENTUS QUINTET són: Sara Ureña Cabrera, flauta; Doménec Hurtado, oboé; Miguel Ángel Tamarit, clarinet; Ovidi Giménez, fagot; Manuel Járrega, trompa.

El concert serà el dissabte 20 d’abril de 2024 a les 20h. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d’11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de cada espectacle).

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.