Vesprades d’oci per passar les vacances escolars de Pasqua a Picassent

PicassentVirgenVallivana1y

Desenes de xiquets i xiquetes participen en les activitats de ‘Laser game’ i ‘Humor groc’ proposades per la iniciativa ‘Ací em pica, ací em cou’ de l’Ajuntament de Picassent.

Continuen les propostes lúdiques de la Pasqua Jove, també a les vesprades. El pavelló del poliesportiu municipal de Picassent acollia este dimarts i dimecres les activitats de ‘Laser Game’ i ‘Humor groc’, a on xiquets i xiquetes de totes les edats ho passaven d’allò més bé amb estes divertides dinàmiques.

El dimarts era el torn del ‘Laser Game’, una activitat suggerida pels mateixos joves a diferents enquestes realitzades en mesos anteriors, i que ja va ser un èxit de participació en edicions prèvies. Treballar en equip, fer exercici i desenvolupar certes habilitats motrius i de coordinació eren alguns dels objectius complits amb esta proposta lúdica.

L’activitat protagonista de la vesprada del dimecres va ser ‘L’humor groc’, una gimcana de proves físiques, a on superar obstacles, però també caure sense perill de fer-se mal, eren la meta a complir per les desenes de xiquets i xiquetes que participaren. Tant este joc com el ‘Laser game’ van portar-se a terme al Poliesportiu i no a la Casa Jove La Torta per motius meteorològics.

Silvia Ibáñez, tècnica de l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Picassent, emfatitzava als micròfons de Ràdio l’Om la importància de “brindar als i les joves un espai d’oci, de trobada entre persones de la mateixa edat, perquè gaudisquen de manera segura i responsable, a més d’extraure sempre el vessant pedagògic de tota activitat”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia