VI Edició de la Pobla de Llibres la Pobla Artesana

La Pobla Llarga acollirà més de 30 estands a la seua Fira la Pobla de Llibres la Pobla Artesana i ampliarà l’horari fins les 22 hores

El dissabte 1 d’abril tindrà lloc aquesta jornada amb diferents activitats per a tots els públics 

Des de la Regidoria de Comerç i Acció Cultural anunciem que el dissabte 1 d’abril, tindrà lloc la VI Edició de la Pobla de Llibres la Pobla Artesana. Una jornada on la cultura i l’artesania són els protragonistes. Aquesta tindrà lloc a la plaça del País Valencià, al carrer Nou. Al carrer Major i junt a l’Encontre de Boixets que s’ubicarà a la Glorieta.  

Al llarg del dia, els comerços i artesans de la localitat podran mostrar i vendre als veïns i veïnes i a la resta de visitants. Tot el que tenen i el que poden oferir.

Es realitzaran diverses activitats d’oci i hi hauran activitats per als més menuts i actuacions per a tots els públics. A les quals convidem a totes i a tots a participar d’elles.

Presentació dels llibres guanyadors dels certàmens literaris de l’any 2022

A més es realitzarà la presentació dels llibres guanyadors dels certàmens literaris de l’any 2022. Aquesta tindrà lloc a la Casa de la Música a les 19.30h. 

Per últim i com a principal novetat d’aquesta edició, la fira ampliarà  el seu horari fins les 22h. Satisfent una demanada que els comerciants venien sol·licitants des d’anteriors edicions, i hi haurà música en directe fins les 00.00 a la plaça del Mercat.

 “Estem molt contents i il·lusionats amb l’organització d’aquesta edició. És una fira pensant en tots i per a tots, on hi haurà activitats infantils durant tota la jornada. Musicals i culturals“ comenta el Regidor Josep Copoví. “A més, per tal de posar en valor el treball poblatà, per cada compra realitzada a llarg de la fira es regalarà una degustació d’un producte local” afirma Copoví. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.