Vicent Granell d’Algemesí guanya el 34 Concurs de Cartells  de Setmana Santa d’Alzira

Vicent Granell d’Algemesí ha guanyat el XXXIV Concurs de Cartells  de Setmana Santa d’Alzira. Tot i que el nombre de treballs presentats ha sigut inferior a altres anys. La decisió ha sigut igualment difícil per al jurat donada la gran qualitat de tots ells. Alex Puigverd, Vicepresident de la Junta de Germandats i Confraries de Setmana Santa d’Alzira, així ho ha declarat. A més de posar en valor les obres dels tres guanyadors principals d’aquesta edició.

Puigverd ha recordat que els cartells guanyadors del concurs serán la imatge de cadascun dels actes principals de la Setmana Santa 2023, de la ciutat

Com és tradició, la Junta de Germandats porta a terme una exposició amb totes les obres presentades al concurs de cartells, dies abans de la celebració dels actes centrals de la Setmana Santa, en aquesta ocasió serà el 30 de gener.

El concurs de cartells és un dels actes que dons pas a l’inici de la Setmana Santa d’Alzira, que prompte celebrarà el seu Pregó, amb la presència d’una pesona rellevant i reconeguda.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.