Vicenta Miquel és la Fallera Major de Mareny de Barraquetes 2023

La población de Mareny de Barraquetes va celebrar, durant el cap de setmana, l’acte d’exaltació de la seua Fallera Major per a l’exercici 2023. Vicenta Miquel Palacios és la nova representant per exel·lencia de la festa josefina del Mareny. Una dona que viu les falles amb intensitat i que, amb aquest acte, compleix el seu somni de ser Fallera Major.

Jordi Sanjaime, Alcalde de Mareny de Barraquetes, va asistir a l’acte de presentación de Vicenta Miquel. Junt a alres autoritats locals en una nit freda. Que no va ser impediment per a poder acompañar a la protagonista del cap de setmana, que va rebre tot el suport de la població. Tot i que sembla que l’acte de presentación se celebra de manera diferente a lo tradicional, Sanjaime destacava que és identificatiu del Mareny, que sempre s’ha celebrat en el casal amb molta alegria, diversió i festa, que al cap i a la fi d’això es tracta, de viure les falles amb intesitat.

Així mateix, l’alcalde del Mareny felicita tan a la Fallera Major, Vicen Miquel com també a la Presidenta en funcions de la falla Sol i Tarongers pels seus càrrecs i desitjava un gran exercici faller 2023 a totes i tots.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.