Victor Küppers entusiasma Aldaia 

El coach i expert en psicologia positiva va realitzar al TAMA una conferència, patrocinada per l’Ajuntament d’Aldaia entorn del Dia del Comerç Local

El Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA) va viure ahir una de les nits més màgiques i positives de la temporada en la conferència de Victor Küppers amb motiu del Dia del Comerç Local, 25 d’octubre.

 L’Ajuntament d’Aldaia, de la mà de les associacions de comerciants ACODA i AVEMA, i amb la col·laboració d’AWIPIC i MRW, van portar a l’auditori d’Aldaia a este reconegut expert en psicologia positiva i gestió que durant més d’una hora va aportar una bona dosi d’entusiasme i ànim a un TAMA ple, de gom a gom, de comerciants i emprenedors del nostre poble.

Küppers va agraïr l’afectuosa rebuda i va destacar la qualitat de l’associacionisme al nostre poble: “recordeu que un sol va més ràpid, però junts arribem més lluny”. Tot en un dels auditoris qualificat pel propi Küppers com “un dels més bonics que he visitat”, i al·ludint a les vistes del gran Cinturó Verd. 

El regidor de Comerç, Santiago Ruiz, donava la benvinguda agraint “la gran participació en l’esdeveniment formatiu” i emplaçant al públic a trobar-se el proper diumenge 23, en la Fira del Comerç Local, junt al Mercat Municipal.

Per la seua part, el director general d’Awipik, Vicente Genís, va destacar la intenció de “convertir-se en aliats estratègics dels comerciants locals, amb més de 30 anys d’experiència en MRW Aldaia/Paterna/Torrent”.

Amb l’entrega d’un palmito artesà aldaier i personalitzat per a Küppers, l’alcalde Guillermo Luján va simbolitzar la importància de la col·laboració entre les institucions públiques i el teixit empresarial i comercial comarcal. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.