Vithas i l’Ajuntament d’Alzira organitzen una xarrada per a pacients que han patit un accident cardiovascular

La Casa de la Cultura acollirà la primera de les accions fruit de la col·laboració entre el consistori i el centre mèdic de Vithas en la localitat per a fomentar hàbits saludables

Promoure hàbits de vida saludable entre la població és el principal objectiu de la col·laboració entre el Centre Mèdic de Vithas a Alzira i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament. La primera activitat serà un Vithas Aula Salut centrada en les persones que hagen patit un accident cardiovascular.

“Com reprendre l’activitat física després d’haver patit un accident cardiovascular” és el títol de l’Aula Salut que tindrà lloc dilluns que ve dia 26 de setembre a partir de les 19 hores a la Casa de la Cultura d’Alzira. L’accés és gratuït, però és necessari inscriure’s a través d’infovalenciaaguasvivas@vithas.es o en el telèfon 620 19 29 04.

Durant la sessió, especialment dirigida a aquelles persones que han patit algun tipus de malaltia cardiovascular, s’oferiran pautes per a mantindre hàbits cardiosaludables. En la jornada participaran els doctores doctor Víctor Girbés, coordinador de la unitat de cardiologia del Centre Mèdic Vithas a Alzira; el doctor Rafael Moreno, mèdic internista del Centre Mèdic; i el doctor Josep Esteve, director mèdic de l’Hospital Vithas Aigües Vivas i del Centre Mèdic de Vithas a Alzira.

La directora gerent del Centre Mèdic de Vithas a Alzira i l’Hospital Vithas Aigües Vivas, Yolanda Herrero, ha mostrat la seua satisfacció per aquesta iniciativa conjunta amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la localitat: “Una col·laboració per la qual volem impulsar i promoure hàbits de vida saludables entre la població”, ha assenyalat.

Presa de la tensió arterial

D’altra banda, i amb motiu del Dia Mundial del Cor, professionals del Centre Mèdic de Vithas, també en col·laboració amb la Regidoria d’Esports d’Alzira, estaran en la Plaça Major de la localitat prenent la tensió arterial a tots aquells que ho desitgen. L’objectiu d’aquesta acció és conscienciar a la ciutadania sobre les malalties cardiovasculars, la seua prevenció, control i tractament.

Comenta la notícia