Viu un cap de setmana d’Halloween i de Tots els Sants a Quart de Poblet

L’Ajuntament ofereix un servei gratuït d’autobús fins al cementeri i organitza diverses activitats per a tota la família

Vols viure la nit més terrorífica, divertida i econòmica? En el cap de setmana en què Tots els Sants i Els Fidels Difunts són els protagonistes, Quart de Poblet ha organitzat múltiples activitats per a totes les edats i, la majoria d’elles, gratuïtes.

El divendres a les 20.00 la Casa de Joventut Barranquet transportarà als majors de tretze anys als llocs més tenebrosos quan entren en el Passatge del Terror. L’entrada és gratuïta

Amb motiu de la festivitat de Tots els Sants, l’Ajuntament ha establit un horari especial de visites fins a l’1 de novembre. Així el cementeri municipal i el cementeri parroquial estaran oberts de 9.00 a 18.00 hores.

A més, es posarà a la disposició de la ciutadania un servei d’autobús gratuït, del 28 d’octubre a l’1 de novembre, de 9.00 a 17.00 hores, amb eixides cada hora. La parada d’eixida se situarà en l’avinguda Antic Regne de València, número 35, i realitzarà parades en la plaça Valldecabres, l’Ajuntament, Pare Jesús Fernández, Ambulatori, Sant Pere i en el Barri del Crist als carrers Solidaritat, Santíssim Crist i Juan Ramón Jiménez, finalitzant en el cementeri.

Voluntariat ambiental

Una de les cites més destacades serà l’activitat de voluntariat ambiental Mans al Riu, la campanya de recollida de residus del riu Túria, que arriba a la seua edició número 13. L’objectiu és fomentar la participació ciutadana en la millora i amb

L’objectiu és fomentar la participació ciutadana en la millora i conservació del llit per a visibilitzar l’estat del mateix i conscienciar sobre la importància de la seua cura. I és que la preservació dels ecosistemes sorgeix de la implicació de la ciutadania i de la seua sensibilització. A més, la jornada, inclosa en el cicle Tardor al Riu, es complementarà amb tallers educatius enfocats a aquesta problemàtica. La trobada es realitzarà el dissabte, a les 10.30 hores, i per a inscriure’s és necessari enviar un email a participa@limne.org o trucar al telèfon 654076533.

La música té cabuda aquest cap de setmana amb l’obertura de curs 2022-2023 per part de l’Agrupació Musical l’Amistat, a l’auditori Vaig moldre de Vila, el dissabte 29, a les 20.00 hores. A més, en el Barri del Crist se celebrarà un divertit sopar amb ball en el Club de Convivència de Persones Majors, el dissabte, a partir de les 9.00 hores, mentre que per a aqueixa mateixa vesprada s’ha organitzat la Proclamació de la Falla Villarrobledo, en la sala d’actes de la Mancomunitat.

Comenta la notícia