VOX insta al Govern valencià a defensar la independència del poder judicial i protegir la Corona

José María Llanos demana a Podemos que rectifique després que la diputada Blanes acuse a VOX de “imposar les seues idees per força” i haja afirmat que “ha d’estar fora del parlament”

El President i Portaveu Adjunt del Grup Parlamentari VOX Comunitat Valenciana, José María Llanos, ha defensat hui, durant el ple, una iniciativa en defensa de la independència del poder judicial i per a protegir la Corona espanyola. Una Proposició No de Llei (PNL) que ha sigut rebutjada, en principi, per l’esquerra.
José María Llanos ha demanat a les Corts Valencianes que insten al Consell, i aquest al seu torn, al Govern d’Espanya, a garantir la independència del Poder Judicial per a evitar qualsevol tipus d’ingerència política i evitar, així, que les negociacions pressupostàries incidisquen en el normal funcionament de les institucions i poders bàsics de l’Estat, els mateixos que garanteixen la indissoluble unitat de la Nació espanyola, la seua estructura democràtica i les seues llibertats.
Així mateix, també demana protegir la institució de la Corona, màxima representant de la nostra forma de govern, la Monarquia Parlamentària, així com la dignitat i la figura de la seua Majestat del Rei Felip VI, que encarna la indissoluble unitat i continuïtat històrica de la Nació espanyola.
“La coalició de Govern de Sánchez i Iglesias, amb el suport de separatistes, comunistes i filoetarres, ha provocat mesures que entenem que atempten contra la seguretat i la unitat nacional com ha sigut l’acostament injustificat de presos d’ETA; els privilegis i concessions penitenciàries als condemnats per sedició; el nomenament de la Fiscal General de l’Estat, passant sense solució de continuïtat de ser Ministra de Justícia a Fiscal General, reconeixent fins i tot Sánchez que el Fiscal General està al servei del Govern; així com l’intent de modificar la forma d’elecció del Consell General del Poder Judicial, de manera que quede sotmés als interessos del Govern amb el repartiment de jutges entre PP i PSOE…”
José María Llanos ha afirmat que, davant aquest panorama caben dues opcions: Permetre-ho o defensar els drets i llibertats de tots els espanyols, que és el que està fent VOX. “Enfront dels atacs a Espanya i a la Corona, VOX serà sempre el seu defensa”.
El President i Portaveu Adjunt del Grup Parlamentari VOX ha protestat després de les acusacions de la diputada de Podemos, Estefanía Blanes, qui ha afirmat en seu parlamentària que “VOX vol imposar les seues idees per força” i que hauria d’estar “fora d’aquest parlament”. Davant això, la vicepresidenta de la Mesa, María José Salvador, ha fet cas omís a la protesta i a la petició de José María Llanos que Blanes retirara estes acusacions.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.