Ximo Martínez guanya el desé sext campionat d’escacs d’Almussafes

El Centre d’Informació Juvenil de la localitat va acollir, ahir dimarts dia 23, la final del campionat d’escacs en què van aconseguir la victòria Ximo Martínez i Juan Nieto, en les categories absoluta i sub 12, respectivament.

torneig escacs totsLa passió pels escacs continua visca en Almussafes. L’àrea de Joventut continua apostant per esta disciplina a través de l’organització de distintes activitats relacionades amb ella. De fet, el dilluns 22 i el dimarts 23, un total de 22 amants d’esta especialitat van tindre una nova oportunitat de demostrar les seues habilitats sobre el tauler. Durant el campionat, del qual se celebrava la  desé sexta edició, els participants es van enfrontar als seus contrincants en un torneig tots contra tots a doble  volta.

guanyadorAl sumar les puntuacions obtingudes en cada partida, va resultar guanyador de la categoria absoluta Ximo Martínez, ocupant Álvaro Girona la segona plaça i Álvaro González la tercera. En la categoria Sub12, els tres primers classificats  van ser Juan Nieto, Iker Moreno i Fran Duart. Els sis van rebre  sengles copes de mans de la regidora de Joventut, Davinia Calatayud, qui va assegurar que amb la seua entrada en el nou equip de govern “va a continuar recolzant i, fins i tot, millorant esta iniciativa”, alhora que va felicitar els guanyadors pels seus resultats.

L’animador juvenil de la localitat, Andrés Pedrón, va destacar que “l’objectiu d’esta activitat és donar-li valor als escacs més enllà de la lògica competitivitat, potenciant la  trobada entre distintes generacions i donant-li el seu espai a una disciplina distinta amb què es millora la concentració, la creativitat i la memòria”.

Durant l’any, l’Ajuntament d’Almussafes organitza un campionat, un obert i un curs per a fomentar la pràctica dels escacs entre els seus ciutadans.

Peu

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.